γνώρισέ μας

η φιλοσοφία μας

λίγα λόγια για εμάς

H ιστορία του Pulse ξενινάει το καλοκαίρι του 2019 όταν αποφασίσαμε να ανακαινίσουμε ένα ήδη υπάρχον γυμναστήριο στη Θέρμη (*πρώην Τhink fit). Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες άσκησης που επικεντρώνονται στους στόχους του πελάτη.

Ξανασχεδιάσαμε τους χώρους από την αρχή με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την αισθητική, αντικαταστήσαμε μέρος του εξοπλισμού με ακόμη πιο σύγχρονο και εμπλουτίσαμε την γκάμα των οργάνων μας με επιπλέον μηχανήματα γυμναστικής. 

Πιστεύοντας ότι άσκηση σημαίνει παρακολούθηση, πρόοδος και εξέλιξη δίνουμε έμφαση στη γνωριμία με κάθε πελάτη ξεχωριστά έτσι ώστε να προσαρμόσουμε την προπόνηση του σε αυτό που του ταιριάζει.

Στο γυμναστήριο μας θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από ομαδικά μαθήματα, αερόβια μηχανήματα γυμναστικής (διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά), μηχανήματα δύναμης για όλο το σώμα, ελεύθερα βάρη, χώρο για functional προπόνηση καθώς και αποδυτήρια με ατομικά ντουλαπάκια και ντους.

Οι υπηρεσίες μας ποικίλουν ανάλογα με τα θέλω και τις ανάγκες σου και είναι οι εξής: ομαδικά προγράμματα περιορισμένου αριθμού ατόμων, προπόνηση με βάρη και αερόβια μηχανήματα με προσωπικό πρόγραμμα που αλλάζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, κρεβάτια pilates (pilates reformer) καθώς και personal training.

Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση όλων των υπηρεσιών ο οργανισμός του Pulse – Quality Fitness Services αναβαθμίζει τακτικά γνώσεις και εξοπλισμό για να ακολουθεί τη διαρκή εξέλιξη του fitness.

οι υπηρεσίες μας με μια ματιά

η ομάδα μας

strength, personal, group

Μαργαρίτης Καμήτσιος

Ιδιοκτήτης και υπεύθυνος ομαδικών προγραμμάτων. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και καθηγητής της MPBalatsinos στο personal και group training. Καθηγητής ομαδικών μαθημάτων από το 2002 και συνιδιοκτήτης γυμναστηρίου από το 2007.

strength, personal, group

Παναγιώτης Τσούπης

Ιδιοκτήτης και υπεύθυνος strength hall. Απόφοιτος της MpBalatsinos με ειδίκευση στο personal, group training και στην προπόνηση με βάρη. Πειραματική έρευνα στο διαβήτη και την άσκηση. Ιδρυτής της επαγγελματικής ομάδας D-Trainers που ειδικεύεται σε αθλητές με διαβήτη.

reformer, personal, group

Μαρία Γαλατιανού

Υπεύθυνη Pilates reformer. Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ και ιδιωτικής σχολής με εξειδίκευση στο personal, pilates και pilates reformer. Καθηγήτρια ομαδικών προγραμμάτων από το 2012.

group

Βασίλης Κατερουδάκης

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και καθηγητής της MPBalatsinos στο group και fight. Καθηγητής ομαδικών μαθημάτων από το 2001. Εισηγητής σε σεμινάρια από το 2012 και εφευρέτης της μεθόδου προπόνησης E.S.T. UNITED.

zumba

Μαίρη Βλάχου

Απόφοιτη της σχολής MPBalatsinos με ειδικότητα στο group, dance και stretching mobility. Αδειοδοτειμένη zumba instructor από το 2012. Καθηγήτρια σε σχολές χωρού και γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης από το 2013.

group

Καληψώ Αδαμίδου

Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με μεταπτυχιακό στην  «άσκηση και ποιότητα ζωής». Πιστοποιημένη καθηγήτρια pilates, trx και zumba. Καθηγήτρια ομαδικών προγραμμάτων από το 2013.

ανακάλυψε τους χώρους μας