ομαδικά μαθήματα

μαζί μας δεν είσαι ποτέ μόνος

ανακάλυψε τα ομαδικά μας προγράμματα

Στο Pulse κάθε ομαδικό μάθημα αποτελεί και μία διαφορετική εμπειρία. Αυτό που κάνει τα ομαδικά μαθήματα μας να ξεχωρίζουν είναι οι ίδιοι οι καθηγητές που τα διεξάγουν. Εξειδικευμένοι και έμπειροι καθηγητές σχεδιάζουν κάθε μάθημα με γνώμονα την ασφάλεια, τη βελτίωση και την προοδευτική εξέλιξη. 

pilates

Ασκήσεις ενδυνάμωσης και σταθεροποίησης του πυρήνα του σώματος που επικεντρώνονται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής και στην κινητικότητα των αρθρώσεων.

pilates
trx

trx

Προπόνηση ενδυνάμωσης με ιμάντες που αξιοποιεί τη βαρύτητα του σώματος και αλλάζει την επιβάρυνση σε κάθε ασκούμενο σύμφωνα με την επιθυμητή δυσκολία.

zumba

Διασκεδαστική μορφή άσκησης με στοιχεία χορού που επιταχύνει την καύση του λίπους και ενδυναμώνει το καρδιακό σύστημα καθώς ξεσηκώνει με το ρυθμό.

zumba
vital

vital

Ενδυνάμωση του σώματος, αύξηση της ελαστικότητας και βελτίωση της ισορροπίας μέσα από απλές ασκήσεις για όλο το σώμα. Ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να επαναφέρει τις ικανότητες που χάνει το σώμα με το πέρασμα του χρόνου.

abs & hips

Δυναμικό πρόγραμμα εκγύμνασης με έμφαση σε στοχευμένες μυϊκές ομάδες των γλουτών, ραχιαίων και κοιλιακών μέσα από τη χρήση αλτήρων, λάστιχων, μπάρας και άλλου εξειδικευμένου εξοπλισμού.

yoga

yoga

Σύστημα εκγύμνασης με το συγχρονισμό της κίνησης και της αναπνοής που αποσυμπιέζει το σώμα, αυξάνει την ευκαμψία, προσφέρει ενέργεια και τονώνει όλο το σώμα.

power lift

Προχορογραφημένες ασκήσεις ενδυνάμωσης πάνω στη μουσική για όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες του σώματος με τη χρήση μπάρας και ρυθμιζόμενων κιλών.

fight

fight

Πρόγραμμα υψηλής έντασης με κινήσεις δανεισμένες από τις πολεμικές τέχνες. Βοηθάει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς, βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και συντελεί στην καύση του λίπους.

total body

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης όλου του σώματος με τη χρήση αλτήρων, μπάρας, λάστιχων καθώς και το ίδιο το βάρος του σώματος.

body bands

Ασκήσεις ενδυνάμωσης του σώματος με λάστιχα παρέχοντας προοδευτική αντίσταση ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου.

aerial yoga

Εναέριες ασκήσεις yoga που ενδυναμώνουν το σώμα και αποφορτίζουν τη σπονδυλική στήλη μέσα από την έλλειψή της βαρύτητας που προσφέρει η αιώρηση.

aerial yoga